ITALIENSK OG NORDISK INSPIRERET TAPAS


Tapas er mange små fristende delikatesser. Vi tager udgangspunkt i det italienske køkken, kombinerer det med det spanske og danske, dog med hensyn tagen til de danske ganer og smag. Tapas er utroligt hyggeligt og spændende at spise, med de mange små velsmagende lækre mundfulde.

Vi prioriterer gode råvarer, vi bruger lokal slagter og udvikler sammen med ham og vores smagspanel de gode specialiteter, så vidt muligt bruger vi produkter fra lokale forhandlere bla. Thise Mejeri.

Vores ærtemos, hvidløgs aioli, fetamos, tabanade m.m. er helt igennem hjemmelavet og opskrifterne har vi selv udviklet.

I tråd med at vores Tapas er italiensk inspireret, kommer tapas som buffet, anrettet på vore flotte italienske fade, lige til at sætte på bordet.







 
Tapas tallerken (kommer anrettet på tallerken)
 
  • Røget vildtkølle af krondyr fra slagter med fantastisk ærtemos
  • Lufttørret Serrano med sød melon
  • Langtidsmodnet skinke fra Brårup slagteren
  • Glas med italiensk inspireret tunmousse pyntet med dild
  • Hjemmelavet fetamos, hvidløgs aiola og italiensk pesto
  • Salt mandler og sorte oliven
  • Dadler i bacon
  • Grana padano ost
    • Pr. kuvert kr. 115,- (min. 8 kuverter)
    • Vi anbefaler at tilkøbe vores lækre land -og pampasbrød til jeres tapas menu til kr. 10,- pr. kuvert




Tapas under danske himmelstrøg:

 
  • Dampet rødspættefilet med friske asparges og hjemmelavet dilddressing
  • Røget dansk bison fra slagter med hjemmesyltede rødløg
  • Rødbede wraps med hjemmelavet ærtemos og hvidløgsspirer
  • Pastrami med agurke relish
  • Små kartofler marineret i grøn pesto med grov sennep, kapers og fine ærter
  • langtidsmodnet spegeskinke fra Nr. Onsild slagteren med æggestand
  • Frisk pasta marineret i bagt peberfrugte dressing, med bredbladet persille og sprød serrano skinke
  • iceberg -feldsalat med ristede champignon, slikærter, høvlet vesterhavsost og Morsø rapsoliedressing
  • Ølpølse fra nr. Onsild slagteren med peberrod og bagte peberfrugter
  • Hjemmelavet porretærte med hele mandler
  • Krydder mayo, persille pesto og rødbede mos
  • Bagte rodfrugte chips
         Pr. kuvert kr. 175,- (min. 8 kuverter)
            
   Vi anbefaler at tilkøbe vores lækre land -og pampasbrød til jeres tapas menu til kr. 10,- pr. kuvert

 

           


 
Tapas buffet:
 
  • Marineret okseroast af Hereford med Madagaskar peberdressing
  • Tortilla wrap med laksecreme og frisk spinat
  • Røget vildtkølle af krondyr fra slagter med fantastisk ærtemos
  • Lufttørret Serrano med sød melon
  • Bønnesalat med fine grønne kinabønner, semitørrede tomater, bananskalotteløg og bredbladet persille
  • Basquaise snack pølse
  • Hjemmelavet fetamos, hvidløgs aiola og italiensk pesto
  • Saltmandler og sorte oliven
  • Dadler i bacon
  • Grana padano ost med blå og grønne druer
    • Pr. kuvert kr. 159,- (min. 8 kuverter)
    • Vi anbefaler at tilkøbe vores lækre land-og pampasbrød til jeres tapas menu til kr. 10,- pr. kuvert



Luksus tapas buffet:
 
  • Pocheret hellefisk og mini spinat timbale
  • "Vitello tonnato" kold mør okseroast af Hereford med tuncreme, kapers og bredbladet persille
  • Røget okseindelår med rucolasalat
  • Flanksteaksalat af irsk kødkvæg med fine cherrytomater og Madagaskar peberdressing
  • Bønnesalat med fine grønne kinabønner, semitørrede tomater, bananskalotteløg og bredbladet persille
  • Frisk tortellini med ricotta, vendt med bredbladet persille, forårsløg, grøn drue og babyspinat og Morsø rapsoliedressing
  • Røget vildtkølle af krondyr fra slagter med fantastisk ærtemos
  • Lufttørret Serrano med sød melon
  • Basquaise snack pølse 
  • Hjemmelavet fetamos, hvidløgs aioli og italiensk pesto
  • Salt mandler og sorte oliven
  • Dadler i bacon
  • Thise Vesterhavsost med blå og grønne druer
    • Pr. kuvert kr. 209,- (min. 8 kuverter)
    • Vi anbefaler at tilkøbe vores lækre land -og pampasbrød til jeres tapas menu til kr. 10- pr kuvert

Nordisk tapas buffet:
 
  • Mini croissant med hjemmelavet rejesalat 
  • Røget vildtkølle fra slagter, med æblekompot af Lyby æbler (i sæson) og syltede rødløg
  • Langtids modnet skinke fra Brårup slagteren
  • Bruschetta med laks og hjemmelavet mild persille pesto
  • Laksekugle med avokado, forårsløg, persille med bagte peberfrugter i syrlig dressing
  • Små dampede kartofler i citron marinade og friske krydderurter
  • Slikærte salat med cherrytomat, rødløg, avokado, persille og ristede græskarkerner
  • Vesterhavsosten i valnøddeolie med halve valnødder, purløg og blå drue
  • Salt mandler og dadler i bacon
    • Pr. kuvert kr. 179,- (min. 8 kurverter)
    • Vi anbefaler at tilkøbe vores lækre land -og pampasbrød til jeres tapas menu til kr. 10,- pr kuvert

Tilvalg:
 
  • Mini croissant med hjemmelavet laksecreme
  • Bruschetta med f.eks. svampepostej eller tapanade (tomat eller oliven) mulighederne er mange
  • Tomatsalat med frisk mozzarella, basilikum og olivenoliedressing
  • Røget tun i skiver pyntet med brøndkarse og granatæbler

Har i specifikke ønsker, eller ønsker at bytte lidt rundt på delikatesserne, er dette også muligt

Kontakt Sanne på 24 60 62 60 eller mail@spaendendemad.dk for bestilling









 
Ret til ændringer forbeholdes.
Spændende Mad | Søndergade 20, Jebjerg | 7870 Roslev | Tlf.: 24606260 | mail@spaendendemad.dk