STORE BUFFETER:
(Se også 3 retters menuer og hovedretter)



Skriv direkte til os her: mail@spaendendemad.dk eller ring til Sanne på: 24 60 62 60

 



Luksus buffet:

 
  • Premium oksemørbrad af Irsk kødkvæg stegt med mixpeber
  • Kyllinge inderfilet stegt i pose med soltørret tomat og basilikum
  • Ovnbagte petit kartofler stegt med olivenolie, grovsalt og persilledrys
  • En lækker pebersauce
  • Pastasalat af frisk pasta marineret i bagt peberfrugte dressing, med bredbladet persille og sprød serranoskinke
  • Slikærte salat med cherrytomat, rødløg, persille og ristede græskarkerner
  • Romaine- iceberg- rucosalat med cantaloupmelon, rødløg, smuldret feta, bredbladet persille, og oliven og ristede pinjekerner
  •          Pr. couv. kr. 185,-
  • Langtidshævet land- pampasbrød
  •          Pr. couv. kr. 7,-
                 


Sensommer buffet:


 
  • Præmium Flanksteak af Irsk kødkvæg (lækkert kød med masser smag) stegt med hvidløg, persille og oregano
  • Kyllinge inderfilet stegt i pose med soltørret tomat og basilikum
  • En fantastisk Lime-pebersauce
  • Ovnbagte petit kartofler stegt med olivenolie, grovsalt og persilledrys
  • Små gulerødder og forårsløg med top, braiseret med persille    
  • Sprød fliget ærte iceberg- egebladssalat med brombær, dild, forårsløg, æbler, ristede hele hasselnødder, og Morsø rapsoliedressing  
        Pr. couv. kr. 150,-

  •  Langtidshævet land-pampasbrød 
        Pr. couv. kr. 7,-
        


 

 

Nordisk buffet:
 
  • Opkrydret rød og mør US okseroast af Black Angus kødkvæg fra Greater Omaha stegt med persille
  • Kylling stegt i pose med krydderier
  • Fantatisk pikant sauce
  • Små saltstegte kartofler med olivenolie og persille drys
  • Slikærte salat med cherrytomat, rødløg, avokado, persille og ristede græskarkerner
  • Salat af ærteskud, rødbedeblade, og iceberg med hjemmesyltede rødløg, grønne asparges og feta
                  Pr. couv. kr. 155,-
                

Langtidshævet land-og pampasbrød


                 Pr. couv. kr 7,-




 
Italienske buffet:
 
  • Opkrydret rød og mør oksefilet af Hereford kødkvæg fra Rio Lucia
  • Svinemørbrad på italiensk stegt i pose med yoghurt, oregano, persille og hvidløg
  • Fine grønne kinabønner braiseret med sesamolie, ristede østershatte(svampe) bredbladet persille og forårsløg
  • Små ovnstegte kartofler med persilledrys
  • Citron- parmesanflødesauce smagt til med trøffelolie
  • Frisk lys båndpasta i dressing med hvid balsamico og Morsø rapsolie, forårsløg, bredbladet persille og blå drue
  • Romaine-iceberg- rucolasalat med vandmelon, rødløg, smuldret feta, bredbladet persille, oliven og ristede pinjekerner
  •          Pr. couv. kr 169,-                 
  • Langtidshævet land-og pampasbrød
  •          Pr. couv. kr 7,-






 

Middelhavs buffet:

 
  • Præmium Flanksteak af Irsk kødkvæg (lækkert kød med masser smag) stegt med hvidløg, persille og oregano
  • Kyllinge inderfilet stegt i pose med soltørret tomat, basikilum og persille
  • Citron- parmesanflødesauce smagt til med trøffelolie
  • Små saltstegte kartofler med olivenolie og persille drys
  • Bønnesalat med fine grønne kinabønner, semitørrede tomater, bananskalotteløg, bredbladet persille og ristede pinjekerner
  • Frisk lys båndpasta i dressing med hvid balsamico og Morsø Rapsolie dressing, forårsløg, bredbladet persille og blå drue
  • Romaine- iceberg- rucolasalat med vandmelon, rødløg, smuldret feta, bredbladet persille, oliven, ristede pinjekerner og olivenoliedressing
  •          Pr. couv. kr 160,-
  • Langtidshævet land- og pampasbrød
  •          Pr. couv. kr 7,-

 

 


  •  

 


Sommer buffet:

  • Opkrydret rød og mør oksefilet af Hereford kødkvæg fra Rio Lucia stegt med persille
  • Kroskinke fra Brårup slagteren kogt i enghø og anrettet med hø (gl. fransk opskrift)
  • Slikærter braiseret med persille og hasselnøddeflager
  • Nye kartofler (i sæson) med forårsløg og bredbladet persille
  • En cremet lys krydderurtesauce med purløg og basilikum
  • Båndpasta i dressing med hvid balsamico og Morsø rapsolie, forårsløg, bredbladet persille og blå drue
  • Sommersalat med hovedsalat, babyspinat, friske jordbær, rødbedeblade, purløg, og friske asparges, pyntet med ristede mandelflager, friske rosenblade og Morsø rapsoliedressing
  •          Pr. couv. kr 169,-
  • Langtidshævet land- og pampasbrød
  •          Pr. couv. kr 7,-




 


Forårs buffet II:

 
  • Præmium Flanksteak af Irsk kødkvæg (Lækkert kød med masser af smag) krydret med pebermix
  • Svinemørbrad stegt i pose med madagasgar peber
  • Små kartofler i flødesauce med sennepskorn, forårsløg, rødløg, kapers og bredbladet persille
  • Bønnesalat med fine grønne kinabønner, semitørrede tomater, banaskalotteløg, bredbladet persille og ristede pinjekerner
  • Sprød fliget ærte iceberg- egebladssalat med blåbær, dild, forårsløg, fine ærter, ristede hele hasselnødder, hjemmelavede crutons og Morsø rapsoliedressing
  •          Pr. couv. kr 150,-
  • Langtidshævet land- og pampasbrød
  •          Pr. couv. kr. 7



Stor buffet:

  • Opkrydret rød og mør US okseroast af Black Angus kødkvæg fra Greater Omaha stegt med persille
  • Kyllingeinderfilet stegt i pose med soltørret tomat, basilikum og persille
  • Fine grønne kinabønner braiseret med sesamolie, ristede østershatte (svampe)  bredbladet persille og forårsløg
  • Små kartofler i flødesauce med, rødløg, kapers, bredbladet persille og Læsø saltsyde sennep
  • Hel hvede med bredbladet persille, forårsløg, grøn drue, baby spinat og ristede hasselnødderflager
  • Sprød fliget ærte iceberg- egebladsalat med blåbær, dild, forårsløg, fine ærter og Morsø rapsoliedressing
  •          Pr. couv. kr 165,-
  • Langtidshævet land- og pampasbrød
  •          Pr. couv. kr 7,-



Vinter buffet:

  • Braiseret smagfuld oksesteg (special udskæring fra Brårup slagteren)  med knust peber, frisk laurbær og peberrod
  • Kroskinke fra Bårup slagteren kogt i enghø og anrettet med hø (gl. fransk opskrift)
  • Braiseret hel spinat i fløde smagt til med grov sennep
  • Gulerødder langtidsstegt i ovn med timian
  • Ovnstegte små kartofler med persille
  • Bønnesalat med fine grønne kinabønner, semitørrede tomater, bananskalotteløg, bredbladet persille og ristede pinjekerner
  •          Pr. couv. kr 150,-
  • Langtidshævet land- og pampasbrød
  •          Pr. couv. kr 7,-



Buffet en kold dag: 

  • Opkrydret rød og mør US okseroast af Black Angus kødkvæg fra Greater Omaha stegt i pose som pull beef
  • Svinefilet stegt med bacon og frisk timian
  • Grov rodfrugtekage bagt med sesamdrys
  • Små saltstegte kartofler med bredbladet persille
  • En fantatisk barbecue sauce
  • Gulerodsbånd marineret med hvid balsamico, bredbladet persille og soltørrede tranebær
  • Iceberg- feldsalat med friske pære, ristede østershatte, flager af høvlet parmesan og ristede valnødder
  •          Pr. couv. kr 165,-
  • Langtidshævet land- og pampasbrød
  •          Pr. couv. kr 7,-



Spansk buffet: 
 
  • Opkrydret lammeculotte stegt med hele hvidløg
  • Kyllingefilet viklet og stegt med tørret skinke ogrød pesto
  • Saltstegte kartofler med bredbladet persille og parmasandrys
  • Ratatouille med peberfrugt, rødløg, squash, aubergine og tomat
  • Romaine ruccola salatmed perlemozerella, saltoliven, ristede hele champigon, cherrytomat og olivenoliedressing
  •          Pr. couv. 165,-
  • Focacia brød
  •          Pr couv. kr. 7,-


 
Ret til ændringer forbeholdes.

 


 
 

 

Spændende Mad | Søndergade 20, Jebjerg | 7870 Roslev | Tlf.: 24606260 | mail@spaendendemad.dk