NYTÅRSMENU 2020



 


 

Spændende Mad har igen i år sammensat en lækker 3 retters menu, kødet er som sidste år garanti mørt dansk oksemørbrad, testet af vores smagspanel.


 

Forretten, hvor alt tilbehør er hjemmelavet fra bunden, modtager i anrettet på vore flotte italienske fade klar til at sætte på bordet

 


Desserten er selvfølgelig bagt af vores egen bager, og vores sorbet lavet på vores italienske ismaskine af Sanne, denne er også klar til servering når i modtager den.

Kød, kartofler, gulerødder, brød og sovs skal varmes, resten er lige til at servere.

Udførlig vejledning til håndtering af maden medfølger ved afhentning af bestillingen.



APPETIZER:
 

  • Glas med avokadocreme, varmrøget tun og sprød tortilla


FORRET: (lige til at servere)

  • Store håndpillede rejer og krebsehaler i basilikum creme fraiche
  • Anrettet med rucola, rød peber, forårsløg og cherrytomat
  • Kuvertbrød

HOVEDRET:
 
  • Dansk garanti mør oksemørbrad
  • Saltbagte Petit kartofler
  • Svampesauce med østershatte lavet på kalvefond
  • Langtidsbagte gulerødder i Morsø rapsolie
  • Slikærtesalat med cherrytomater, rødløg, persille og græskarkerner
 


DESSERT: (lige til at servere)

 

  • Blondie (hvid brownie) pyntet med nougat creme, friske hindbær og macaron
  • Hjemmelavet rabarber sorbet
Pr. Couv. kr. 345,- (min. 4 couv.)



 

Bestilling modtages på mail@spaendendemad.dk eller på 24 60 62 60


Maden kan afhentes ved Spændende Mad Søndergade 20, Jebjerg mellem 14-16 d. 31/12.

 


Afregning:  mobilpay eller kontant ved afhentning, vi tager ikke imod dankort.


Ret til ændringer forbeholdes.








 

 


 

Spændende Mad | Søndergade 20, Jebjerg | 7870 Roslev | Tlf.: 24606260 | mail@spaendendemad.dk