NYTÅRSMENU 2018



 


 

Spændende Mad har igen i år sammensat en lækker 3 retters menu, kødet  i år er garanti mørt dansk oksemørbrad, testet af vores smagspanel og fundet bedst af 3 forskellige slags oksemørbrad.


 

Forretten, hvor alt tilbehør er hjemmelavet fra bunden, modtager i anrettet på vore flotte italienske fade klar til at sætte på bordet

 


Desserten er selvfølgelig bagt af vores egen bager, og isen lavet på vores italienske ismaskine af Sanne, denne er også klar til servering når i modtager den.

Kød, kartofler, brød og sovs skal varmes, resten er lige til at servere.

Udførlig vejledning til håndtering af maden medfølger ved afhentning af bestillingen.







FORRET: (lige til at servere)

  • Pocheret hellefisk dryppet i trøffelolie, med persille pesto og bagte peberfrugter i syrlig dressing
  • Anrettet med sprød bresaola, friske ærteskud og krydderurtedressing
  • Langtidshævet flute   

HOVEDRET:
 
  • Dansk garanti mør oksemørbrad
  • Saltbagte Petit kartofler
  • Stegte østershatte og champignon i krydderurtefløde 
  • Iceberg-feldsalat med rødbede- og hvidløgsspirer, hjemmesyltede rødløg, fine ærter, feta og Olivenolie dressing
 


DESSERT: (lige til at servere)

 

  • Mandel-mazarinkage med karamelcreme og låg af chokolade pyntet med blød nougat, friske hindbær og guldstøv
  • Hjemmelavet italiensk flødeis med amaretto
  • Råsyltede skovbær
Pr. Couv. kr. 325,- (min. 4 couv.)



 

Bestilling modtages på mail@spaendendemad.dk eller på 24 60 62 60


Maden kan afhentes ved Spændende Mad Søndergade 20, Jebjerg mellem 12-17 d. 31/12.

 


Afregning:  mobilpay eller kontant ved afhentning, vi tager ikke imod dankort.


Ret til ændringer forbeholdes.








 

 


 

Spændende Mad | Søndergade 20, Jebjerg | 7870 Roslev | Tlf.: 24606260 | mail@spaendendemad.dk