KONFIRMATION 2019
 
Spændende Mad har i 25 år leveret mad, så vores erfaring er stor, vi ved hvad der skal til.

Ud fra tidligere års erfaringer, har vi igen i år valgt ikke, at lave en decideret konfirmationsmenu, menuen til jeres konfirmation er Sanne gerne behjælpelig med at sammensætte, så konfirmanden og i får den menu, der specifik passer til jeres fest, ud fra de ønsker i måtte have.


Udover vores faste menukort, laver vi selvfølgelig alle traditionelle danske retter, både til forret, hovedret og dessert.


 

Bestiller i maden hos os, får i mad lavet fra bunden, og kun af gode råvarer, al grønt snitter vi selv, det købes ikke færdigsnittet i vakuumposer, vi laver vores egen dressing, kødet købes hos lokal slagter, eller er testet af vores brugerpanel, vi har vores egen bager, is til dessert laves på vores italienske ismaskine, der er også mulighed for stor isbar.
Maden ankommer til jer, anrettet på vore flotte italienske fade, til det varme medfølger italienske fade og skåle, så det hurtigt kan anrettes, så alt fremstår som en helhed og tager sig fantatisk ud.

Vi indgår gerne i, at stå for alt til festen, bordækning, lys, blomster m.m. 
Kontakt kan formidles til dygtige servitricer og køkkenpersonale, der alle arbejder i den ånd, vi har opbygget i vort firma dvs. med dygtighed, imødekommenhed og glæde.

Kontakt endelig Sanne på 24 60 62 60 eller på mail@spaendendemad.dk hun står til jeres rådighed, ønsker i et uforpligtende møde vedr. jeres fest, er dette også muligt.

 
Ret til ændringer forbeholdes.
Spændende Mad | Søndergade 20, Jebjerg | 7870 Roslev | Tlf.: 24606260 | mail@spaendendemad.dk