HJEMMELAVET JULEBUFFET NR 1
FRA DET DANSKE LANDKØKKEN
Marineret sild med løg, bredbladet persille, grønne druer og hjemmelavet karrysalat med drueagurk, æbler og æg
Pandestegt fiskefilet med hjemmelavet remoulade og citron
2 tarteletter med hjemmelavet høns i asparges
Hjemmelavet leverpostej med bacon
Pandestegte frikadeller med rødkål
Hjemmelavet klassisk ris a l¨mande og kirsebærsovs
Pr. kuvert kr. 189,- (min. 6 kuverter)
HJEMMELAVET JULEBUFFET NR 2
FRA DET DANSKE LANDKØKKEN
Marineret sild med løg, bredbladet persille, grønne druer og hjemmelavet karrysalat med drueagurk, æbler og æg
Pandestegt fiskefilet med hjemmelavet remoulade og citron
1 tartelet med hjemmelavet høns i asparges
Pandestegte frikadeller med rødkål
Flæskesteg med rødkål
Skinke med grønlangkål og brunede kartofler
Hjemmelavet klassisk ris a l¨mande og kirsebærsovs
Pr. kuvert kr. 209,- (min. 6 kuverter)
TILVALG TIL JULEFROKOST FRA KR. 25,- PR KUVERT
Lune tærter med varmrøget laks og spinat kr. 45,
-
Mørbradbøf med bløde løg og smørstegte champignon kr. 49,-
Æg med store håndpillede rejer, tomat og mayonnaise kr. 29-
Hjemmelavet leverpostej med champignon og bacon kr. 25,-
Varmrøget laks på sprøde salater med rejer og krydderurte dressing kr. 49,-
Røget vildtkølle med ærtemos, hjemme syltede rødløg, granatæbler og rødbedespirer kr. 49,
- Langtidsstegt okseinderlår med æble-rødkålsslaw kr. 55-
To slags Thise oste med druer, kiks og mandarin kr. 45,
Tærter med kransekagekant, vaniljecreme og kirsebær kr. 35,-
Har i andre ønsker end ovennævnte til jeres julefrokost, måske en knap så traditionel, er vi gerne behjælpelige med at sammensætte en spændende julebuftet, der er tilpasset jeres ønsker og behov.
Skriv direkte til os her: mail@spaendendemad.dk eller ring til Sanne på: 24 60 62 60
Ret til ændringer forbeholdes.
|
|
|
|