De traditionelle danske menuer.
Priser er diner transportable.



Skriv direkte til os her: mail@spaendendemad.dk 

 

FORRETTER:

  • 2 Tarteletter med hjemmelavet høns i asparges
  • Anrettes med gule og røde cherrytomater. 
  •           Pr. couv. 65,-

 
  • Kylling salat i dressing med æble, forårsløg, bredbladet persille og ristede hasselnøddeflager.
  • Anrettet med sprød salat.

  • Franske landflutes og smør.              

  •           Pr. couv. 65,-

 
  • Røget laks med spinattimbale og slikasparges
  • Anrettet med sprød salat.
  • Franske landflutes og smør.             
  •           Pr. couv. 69,-

 


 
  • Røget lakserose og røget hellefisk rose med tomat, friske grønne asparges og dildcreme.
  • Anrettet med sprød salat.
  • Franske landflutes og smør.                             
  •           Pr. Couv. 85,-
 
  
  • Kyllingesalat anrettet på fad med ananas, bacon.

  • Anrettet med sprød salat.

  • Franske landflutes og smør.    

  •           Pr. Couv. 65,-                                    


 
 
  • Hjemmelavet aspargessuppe med kødboller.
  • Franske landflutes   
  •          Pr. couv. 55,-                                     

 

 

HOVEDRETTER:
 

  • Mør oksesteg fra slagter med braiserede baconbønner.

  • Braiserede timiangulerødder.

  • Små dampede kartofler med persilledrys

  • Skysauce lavet på kraftig fond.

  • Hjemmesyltede agurker og tyttebærsyltetøj.

  •           Pr. couv. 179,- (min. 8 kuverter)


  • Svinekamfilet med bacon stegt som vildt.  

  • Braiserede fine ærter med hasselnøddesmør og bredbladet persille.

  • Små dampede kartofler med persilledrys.

  • Vildt sauce.

  • Waldorfsalat med revet selleri, æble, druer og valnødder.   

  •           Pr. couv. 155,- (min. 8 kuverter)                     


 
  • Oksesteg fra lokal slagter stegt i gryde.

  • Braiserede meget fine grønne bønner.

  • Dampede små kartofler.

  • Skysauce.

  • Tyttebærsyltetøj og syltede asier.

  • Hjemmelavet waldorfsalat med revet selleri, æble, druer og valnødder.  

  •           Pr. couv. 169,- (min. 8 kuverter)           


  
  • Kalvesteg stegt i gryde med urter                                                   

  • Braiserede timiangulerødder. 

  • slikærter.

  • Dampede kartofler.

  • Kalveskysauce med fløde.

  • Tyttebærsyltetøj og syltede asier.            

  •           Pr. couv.  179,- (min. 8 kuverter)


                                       

  • Krydderkamfilet.

  • Braiserede timiangulerødder.

  • Små stegte kartofler med persilledrys.

  • Skysauce.

  • Broccolisalat med bacon og syrlig dressing.

  •          Pr.couv. 155,- (min. 8 kuverter)


 
  • Svinekamsteg med sprød svær.
  • Hjemmelavet rødkål.
  • Dampede kartofler
  • Skysauce.
  • Hjemmelavet grov agurkesalat. 
  •           Pr.couv. 155,- (min. 8 kuverter)


 

 

DESSERT:


  • Anne´s hjemmelavede romfromage med flødeskumstoppe og chokoladedrys.

  • Serveret med frisk hindbærkompot. 

  •          Pr. couv. 55,-


  • Italiensk isbombe med flødeis med korn af hel vanilje, chokoladestykker og ristede mandler

  • Serveret med hjemmelavet jordbærsauce og flødeskum.

  • Pyntet med drys og melisse

  •           Pr. couv. 55,-

  • Spændende Mads hjemmelavede jordbærislagkage med to slags is på nøddebund.

  • Flot pyntet med jordbær og melisse   

  •          Pr. couv. 55,- 

 


                           

 

Se også forslag til 3 retter dansk menu under " 3 retter menu"


Bemærk, I må gerne vælge frit mellem kød typer, kartofler, salater og øvrigt tilbehør, i de følgende menuer, således I selv sammen sætter menuen, som I ønsker det.

Vi laver gerne andre forslag til en middag.

 

 

 Ret til ændringer forbeholdes.

 Se vores andre menuer her: 

Spændende Mad | Søndergade 20, Jebjerg | 7870 Roslev | Tlf.: 24606260 | mail@spaendendemad.dk