De traditionelle danske menuer.
Priser er diner transportable.



Skriv direkte til os her: mail@spaendendemad.dk 

 

FORRETTER:

  • Butterdejsskal med kylling og frisk grønasparges i stuvning.
  • Anrettes med gule og røde cherrytomater. 
  •           Pr. couv. 45,-

 
  • Kylling salat i dressing med æble, forårsløg, bredbladet persille og ristede hasselnøddeflager.
  • Anrettet med sprød salat.

  • Franske landflutes og smør.              

  •           Pr. couv. 45,-

 
  • Røget laks med spinattimbale og slikasparges
  • Anrettet med sprød salat.
  • Franske landflutes og smør.             
  •           Pr. couv. 55,-


  • Dampet fiskefilet anrettet på fad med rejer, ananas, dild, tomat, og Hjemmelavet hvid dressing.

  • Franske landflutes og smør.            

  •           Pr. Couv. 45,-

 
  • Røget ørredfilet med cherrytomater og friske grønne asparges.
  • Flødestuvet spinat
  • Franske Landflutes og smør.                      
  •           Pr. couv. 45,-

 
  • Røget lakserose og røget hellefisk rose med tomat, friske grønne asparges og dildcreme.
  • Anrettet med sprød salat.
  • Franske landflutes og smør.                             
  •           Pr. Couv. 59,-
 
  
  • Kyllingesalat anrettet på fad med ananas, bacon.

  • Anrettet med sprød salat.

  • Franske landflutes og smør.    

  •           Pr. Couv. 45,-


 
  • Hjemmelavet hønsekødssuppe med urter og kød og melboller.
  • Fransk landflutes  
  •           Pr. couv. 39,-

                         

  • Hjemmelavet klar suppe med kød- og melboller.
  • Franske landflutes    
  •          Pr. couv. 39,-                                     

 
 
  • Hjemmelavet aspargessuppe med kødboller.
  • Franske landflutes   
  •          Pr. couv. 39,-                                     

 

 

HOVEDRETTER:
 

  • Mør oksesteg fra Brårup slagteren med braiserede baconbønner.

  • Braiserede timiangulerødder.

  • Små dampede kartofler med persilledrys

  • Skysauce lavet på kraftig fond.

  • Hjemmesyltede agurker og tyttebærsyltetøj.

  •           Pr. couv. 125,-


  • Svinekamfilet med bacon stegt som vildt.  

  • Braiserede fine ærter med hasselnøddesmør og bredbladet persille.

  • Små dampede kartofler med persilledrys.

  • Vildt sauce.

  • Waldorfsalat med revet selleri, æble, druer og valnødder.   

  •           Pr. couv. 125,-                         


 
  • Oksesteg fra Brårup slagteren stegt i gryde.

  • Braiserede meget fine grønne bønner.

  • Dampede små kartofler.

  • Skysauce.

  • Tyttebærsyltetøj og syltede asier.

  • Hjemmelavet waldorfsalat med revet selleri, æble, druer og valnødder.  

  •           Pr. couv. 125,-             


  
  • Kalvesteg stegt i gryde med urter                                                   

  • Braiserede timiangulerødder. 

  • slikærter.

  • Dampede kartofler.

  • Kalveskysauce med fløde.

  • Tyttebærsyltetøj og syltede asier.            

  •           Pr. couv.  125,-


                                       

  • Krydderkamfilet.

  • Braiserede timiangulerødder.

  • Små stegte kartofler med persilledrys.

  • Skysauce.

  • Broccolisalat med bacon og syrlig dressing.

  •          Pr.couv. 115,-


 
  • Svinekamsteg med sprød svær.
  • Hjemmelavet rødkål.
  • Dampede kartofler
  • Skysauce.
  • Hjemmelavet grov agurkesalat. 
  •           Pr.couv. 115,-

 
  • Kalveroastbeef.

  • Små stegte kartofler.

  • Bearnaisesauce.

  • Braisserede grønne bønner med persille.

  • Timiangulerødder.

  • Hjemmelavet grov agurkesalat. 

  •          Pr. couv.  129,-



 

 

DESSERT:


  • Anne´s hjemmelavede romfromage med flødeskumstoppe og chokoladedrys.

  • Serveret med frisk hindbærkompot. 

  •          Pr. couv. 42,-


  • Italiensk isbombe med flødeis med korn af hel vanilje, chokoladestykker og ristede mandler

  • Serveret med hjemmelavet jordbærsauce og flødeskum.

  • Pyntet med drys, melisse og blomster

  •           Pr. couv. 49,-

  • Spændende Mads hjemmelavede jordbærislagkage med to slags is på nøddebund.

  • Flot pyntet med jordbær, melisse og blomster.  

  •          Pr. couv. 49,- 


  

KAGEBORD:

  • Spændende Mads chokoladekage bagt i rosenform og pyntet flot med drys og blomster. 

  • Hjemmelavet italiensk jordbæris

  • Lækre frugttærter m/vaniliecreme

  • Æblemarzipan kage med chokoladecreme.

  • Opsats med frisk frugt 

  •           Pr couv.     75,-

 


                           

 

Se også forslag til 3 retter dansk menu under " 3 retter menu"


Bemærk, I må gerne vælge frit mellem kød typer, kartofler, salater og øvrigt tilbehør, i de følgende menuer, således I selv sammen sætter menuen, som I ønsker det.

Vi laver gerne andre forslag til en middag.

 

Vi hjælper også med mad og lokaler til op mod 2000 couv.

 Ret til ændringer forbeholdes.

 Se vores andre menuer her: 

Spændende Mad | Søndergade 20, Jebjerg | 7870 Roslev | Tlf.: 24606260 | mail@spaendendemad.dk