Billeder
 Smagspanel på besøg de smager på vore nye tapas menuer:
Røget vildtkølle med rucola
Fantastisk hjemmelavet ærtemos
Spansk serrano skinke
Brårup slagterens hjemmelavede bresaola med rucolasalat
Vitello tonnato" kold mør oksefilet af Hereford med tuncreme, kapers og bredbladet persille
Hellefisk pocheret i pose dryppet med trøffelolie og mini spinat timbale
Frisk tortellini med ricotta, spinatfyld vendt med bredbladet persille, forårsløg, grøn drue og babyspinat og Morsø rapsoliedressing
Grand padano ost og druer
Spændende Mad's Nytårskur 2017
Billeder fra vores overdragelses reseption d. 1/4-2014
Diverse billeder
Romaine-rucola salat med vandmelon, feta, oliven, rødløg, pinjekerner og olivenolie dressing
Små nye dampede kartofler med citron-lime marinade og friske krydderurter
Frisk lys båndpasta I dressing med hvid balsamico og Morsø Rapsolie, forårsløg, bredbladet persille og blå drue
Billede fra Kronprins Frederiks besøg i Glyngøre i 2013.
Billede fra Kronprins Frederiks besøg i Glyngøre i 2013.
Kold og varmrøget tun fra Vorupør Røgeri
Røget sværdfisk fra Vorupør Røgeri
Guldbryllup i Kassehuset Glyngøre
Billede fra Kronprins Frederiks besøg i Glyngøre i 2013.
Billede fra Kronprins Frederiks besøg i Glyngøre i 2013.
Fiskeforret som buffet
Fiskeforret som buffet
Rotunden Jebjerg Event center
Filet af krondyr fra Vedersø vildt slagteri
Osteanretning fra SpændendeMad
Der laves bryllupslagkage
Eks. på pølsebord
Billeder fra Sport og Event Center Jebjerg
Spændende Mad | Søndergade 20, Jebjerg | 7870 Roslev | Tlf.: 24606260 | mail@spaendendemad.dk