Anretninger / frokost

Med mad fra Sp.Mad er I sikre på en god oplevelse

 

                                   Skriv direkte til os her: mail@spaendendemad.dk 
 

Priser er diner transportable.
 



STOR KOLD BUFFET:

  • Hellefisk loin porcheret i pose med frisk basilikum. 
  • Dryppet med trøffelolie og anrettet med ærtemos .
  • Langtidshævet landflutes.
  • Marineret flanksteak med madagasgarpeber dressing med rosa peberkerner.
  • Kold sprængt kalkunbryst anrettet med soltørret tomat marinade.
  • Små dampede kartofler i citron- lime dressing med friske krydderurter.
  • Frisk båndpasta med bredbladet persille, forårsløg, grøn drue og baby spinat.  Rapsoliedressing.
  • Bønnesalat med fine grønne kinabønner, semitørrede tomater, bananskalotteløg, bredbladet persille og ristede pinjekerner.
  • Sommer salat med hovedsalat, babyspinat, friske jordbær, rødbedeblade, purløg og friske asparges. Pyntet med ristede mandelflager, og Bornholmsk rapsoliedressing.
  • Langtidshævede  spanske flutes
  • Langtidshævet brød.
  • Skøn hasselnøddekage med karamelcreme og chokoladespåner,pyntet med guld  
  •          Pr. couv. 235,-                          
min 25 couv. Derunder et mindre tillæg.
 



NÆSTEN TRADITIONEL FROKOSTRET MED ALT PÅ BUFFET:
 
  • Rejer og krebsehaler i basilikumcremefraishe anrettet med salat, sherrytomater og peberfrugt.
  • Porretærte med ristede mandler.
  • Marinerede fine grønne kinabønne med persille, forårsløg og rød peberfrugt.
  • Lun kamsteg med marineret rødkål med tyttebær. Syltede asier.
  • Lun leverpostej med ristede champigon og bacon.
  • Hjemmelavet bayonneskinke med røræg, purløg og tomat.                                                           
  • Fransk brie med peberfrugt.
  • Blå og grønne druer i flot pyntet opsats.      
  •              Pr. couv. 199,-
  • Franske landflutes, rugbrød fra bager og smør.    
  •          Pr. couv. 15,-    

  
PØLSEBORD ANRETTET PÅ VORES FLOTTE TRÆPLANKER:       

  • 2 varianter af spegepølse med peberfrugt    
  • Serrano skinke med hjemmelavet æggestand og friske grønne aspargers
  • Rullepølse med hjemmelavet sky og løg
  • Hamburgerryg med italiensksalat og fine cherry tomater
  • Lun postej med sprødstegt bacon og champignon
  •          Pr. couv. 129,- Min. 10 couv.
  • Som tilvalg rugbrød fra bager, landflutes og Thise smør pr. couv. 15,-

           

KOLD ANRETNING 

  • "Vitello tonnato". Kold men mør ungdyrsteg (som kalv) med tun creme, kapers og bredbladet persille.
  •  
  • Frisk tortelline med rigotta - spinat fyld vendt med bredbladet persille, forårsløg, grøn drue og baby spinat. Rapsoliedressing.
  •  
  • Egeblad- icebergsalat med rucola, oliven, cherrytomat, smuldret feta og ristede pinjekerner. Olivenolie dressing.
  •  
  • Langtidshævede landflutes.  
  •          Pr. couv. 145,-


KOLD ANRETNING  II

  • Røget hellefisk på langtidshævet brød med egebladsalat. Syrlig avokado mos, brøndkarse og granatæble kerner.
  • Marineret flanksteak salat med madagaskar peber og små blommetomater.
  • Små kartofler i cremefraishe dressing med bredbladet persille, forårsløg, grov sennep, kapers og rødløg.
  • Sprød fliget ærteiceberg, egebladssalat med blåbær, dild, forårsløg, fine ærter, ristede hele hasselnødder, og hjemmelavede crutons. Bornholms rapsoliedressing. 
  • Langtidshævet landflutes.       
  •          Pr. couv.   179,-


 

Alt vil komme flot opsat på vore opsatser, træfade, store italienske porcelænsfade og smukke metalfade. 



Ret til ændringer forbeholdes.

 

Se vores andre menuer her:
Spændende Mad | Søndergade 20, Jebjerg | 7870 Roslev | Tlf.: 24606260 | mail@spaendendemad.dk