Anretninger / frokost

Med mad fra Sp.Mad er I sikre på en god oplevelse

 

                                   Skriv direkte til os her: mail@spaendendemad.dk 
 

Priser er diner transportable.
 



STOR KOLD BUFFET:

  • Hellefisk loin porcheret i pose med frisk basilikum. 
  • Dryppet med trøffelolie og anrettet med ærtemos .
  • Langtidshævet landflutes.
  • Marineret flanksteak med madagasgarpeber dressing med rosa peberkerner.
  • Kold sprængt kalkunbryst anrettet med soltørret tomat marinade.
  • Små dampede kartofler i citron- lime dressing med friske krydderurter.
  • Frisk båndpasta med bredbladet persille, forårsløg, grøn drue og baby spinat.  Rapsoliedressing.
  • Bønnesalat med fine grønne kinabønner, semitørrede tomater, bananskalotteløg, bredbladet persille og ristede pinjekerner.
  • Sommer salat med hovedsalat, babyspinat, friske jordbær, rødbedeblade, purløg og friske asparges. Pyntet med ristede mandelflager og friske rosenblade. Bornholmsk rapsoliedressing.
  • Langtidshævede  spanske flutes
  • Langtidshævet brød.
  • Skøn hasselnøddekage med karamelcreme og chokoladespåner,pyntet med guld og blomster.  
  •          Pr. couv. 225,-                          
min 25 couv. Derunder et mindre tillæg.
 



NÆSTEN TRADITIONEL FROKOSTRET MED ALT PÅ BUFFET:
 
  • Rejer og krebsehaler i basilikumcremefraishe anrettet med salat, sherrytomater og peberfrugt.
  • Porretærte med ristede mandler.
  • Marinerede fine grønne kinabønne med persille, forårsløg og rød peberfrugt.
  • Lun kamsteg med marineret rødkål med tyttebær. Syltede asier.
  • Lun leverpostej med ristede champigon og bacon.
  • Hjemmelavet bayonneskinke med røræg, purløg og tomat.                                                           
  • Fransk brie med peberfrugt.
  • Blå og grønne druer i flot pyntet opsats.      
  •              Pr. couv. 179,-
  • Franske landflutes, rugbrød og smør.    
  •          Pr. couv. 12,-    

  
PØLSEBORD ANRETTET PÅ VORES FLOTTE TRÆPLANKER:       

  • 2 varianter af spegepølse med krydderfedt    
  • Serrano skinke med hjemmelavet æggestand og friske grønne aspargers
  • Rullepølse med hjemmelavet sky og løg
  • Hamburgerryg med italiensksalat og fine cherry tomater
  • Lun postej med sprødstegt bacon og champignon
  •          Pr. couv. 89,- Min. 10 couv.
  • Som tilvalg hjemmebagt rugbrød, landflutes og Thise smør pr. couv. 12,-

           

KOLD ANRETNING 

  • "Vitello tonnato". Kold men mør ungdyrsteg (som kalv) med tun creme, kapers og bredbladet persille.
  •  
  • Frisk tortelline med rigotta - spinat fyld vendt med bredbladet persille, forårsløg, grøn drue og baby spinat. Rapsoliedressing.
  •  
  • Egeblad- icebergsalat med rucola, oliven, cherrytomat, smuldret feta og ristede pinjekerner. Olivenolie dressing.
  •  
  • Langtidshævede landflutes.  
  •          Pr. couv. 115,-


KOLD ANRETNING  II

  • Røget hellefisk på langtidshævet brød med egebladsalat. Syrlig avokado mos, brøndkarse og granatæble kerner.
  • Marineret flanksteak salat med madagaskar peber og små blommetomater.
  • Små kartofler i cremefraishe dressing med bredbladet persille, forårsløg, grov sennep, kapers og rødløg.
  • Sprød fliget ærteiceberg, egebladssalat med blåbær, dild, forårsløg, fine ærter, ristede hele hasselnødder, hjemmelavede crutons og blomster. Bornholms rapsoliedressing. 
  • Langtidshævet landflutes.       
  •          Pr. couv.   149,-


 

Alt vil komme flot opsat på vore opsatser, træfade, store italienske porcelænsfade og smukke metalfade. 

Vi hjælper gerne med mad og lokaler til op mod 2000 couv.

Ret til ændringer forbeholdes.

 

Se vores andre menuer her:
Spændende Mad | Søndergade 20, Jebjerg | 7870 Roslev | Tlf.: 24606260 | mail@spaendendemad.dk