Med mad fra Sp.Mad er I sikre på en god oplevelse

 

Skriv direkte til os her: mail@spaendendemad.dk   

Priser er diner transportable.
          

3 RETTERS MENUER:

Menu 1

Forret:

  • Store rejer i basilikum-cremefraishe.
  • Anrettet på rucola med peberfrugt, cherrytomat og forårsløg.
  • Langtidshævede flute.


Hovedret Som lille buffet eller bordserveret:  

  • Opkrydret mør og rød US okseroast af Black Angus fra Greater Omaha stegt med persille.
  • Kroskinke fra Brårup slagteren kogt i enghø og anrettet med hø (Gl. fransk opskrift)
  • Fine grønne kinabønner braiseret med sesamolie, ristede østershatte (svampe), bredbladet persille og forårsløg.
  • Små kartofler i flødesauce med, rødløg, kapers, bredbladet persille og sennepskorn.
  • Sprød fliget ærteiceberg, egebladsalat med blåbær, dild, forårsløg, fine ærter og blomster. Morsø rapsoliedressing.              

Dessert:

  • Spændende Mad´s Italienske chokoladekage kage* Serveret med langtidsbagte blommer og softice.

*Kagen er bagt i rosenform og serveres på fad pyntet med friske rosenhoveder. 

  •          Pr. couv. 249,-

 

Menu 2

Forret:

  • Varmrøget laksekugle med rejer og avokado på grønne salater.
  • Anrettet med syrlig peberfrugt, rødløg, ristede græskarkerner og dild.
  • Grøn krydderurtedressing.
  • Langtidshævede flutes


Hovedret Buffet:                                                              

  • Præmium Flanksteak af Irsk kødkvæg (lækkert kød med masser af smag) stegt med hvidløg, persille og oregano.
  • Kyllingeinderfilet stegt i pose med soltørret tomat, basilikum og persille.
  • Citron-parmesanfløde sauce smagt til med trøffelolie.
  • Små kartofler ovnstegt med olivenolie. Persilledrys.
  • Bønnesalat med fine grønne kinabønner, semitørrede tomater, bananskalotteløg,
  • bredbladet persille og ristede pinjekerner.
  • Romaine-iceberg -rucolasalat med vandmelon, rødløg, smuldret feta, bredbladet persille, oliven og ristede pinjekerner

Dessert:

  • Æble - marcipan kage med chokoladecreme.
  • Pynter med røde rosenblade og melisse.
  • Langtidsbagte blommer bagt med hel kanel.
  • Flødeskum                       
  •          Pr. couv. 245,-


 

Menu 3

Forret:

  • Hellefisk porcheret i pose og dryppet med trøffelolie.
  • Anrettet med en fantastisk ærtemos og frisk asparges med grøn krydderurtedressing.
  • Langtidshævet flute
     

Hovedret som Buffet:

  • Opkrydret oksefilet af Hereford kødkvæg fra Rio Lucia med peber mix.
  • Svinemørbrad stegt i pose med madagasgar peber.
  • Små kartofler i flødesauce med sennepskorn, forårsløg, rødløg, kapers og bredbladet persille.
  • Bønnesalat med fine grønne kinabønner, semitørrede tomater, bananskalotteløg, bredbladet persille og ristede pinjekerner.
  • Sprød fliget ærte iceberg, egebladsalat med blåbær, dild, forårsløg, fine ærter, ristede hele hasselnødder,  og blomster. Morsø rapsoliedressing.
Dessert:                 
 
  • Hasselnøddekage med karamelcreme og chokoladerspåner
  • Hindbærkompot og sød melon
  • Anrettet med flødeskum ristede mandelflager og blomster
  •          Pr. couv. 259,-

                                                          

Menu 4: 
          

Traditionel dansk.  

Forret: 

 

  • Røget hellefisk med brøndkarse, granatæble og en let avocadocreme med citron.
  • Franske landflutes og smør.

Hovedret:

  • Gammeldaws oksegrydesteg stegt med urter og frisk timian.
  • Slikærter braiseret med frisk persille.
  • Ovnstegte kartofler.
  • Kalveskysauce med fløde.
  • Sprød fliget ærte iceberg, egebladsalat med blåbær, dild, forårsløg, fine ærter, ristede hele hasselnødder, og blomster. Bornholmsk rapsoliedressing.

Desset:

  • Hjemmelavet italiensk flødeis med korn af hel vanille.                                                            
  • Chokoladesauce og marineret jordbærkompot.
  •          Pr couv. 224,-


Det er muligt at bytte om på forretter og desserter.    
Ret til ændringer forbeholdes.                 

Spændende Mad | Søndergade 20, Jebjerg | 7870 Roslev | Tlf.: 24606260 | mail@spaendendemad.dk